Services

Over ons

Hampsink Automaterialen is sinds 1981 groothandel in automaterialen, smeermiddelen, banden, RDW kentekenplaten, gereedschappen, garage uitrusting (nieuw en gebruikt) en toeleverancier voor de industrie. Onze professionele klanten kunnen rekenen op betrouwbare producten, een persoonlijke en oplossingsgerichte behandeling en snelle levering uit een ruim assortiment. Wij hebben een eigen bezorgservice meerdere keren per dag.

Naast een omvangrijk assortiment, worden de afnemers ondersteund en hebben ze de beschikking over een gevarieerd programma van kwaliteitsproducten, veelal montage onderdelen met klinkende namen van topmerken zoals Bosal, Bosch, Brembo, Varta,Eurol, Ferodo, ABS (en nog een paar). Daarnaast kunnen we ook uit de zogenoemde budgetlijnen leveren, die in de meeste gevallen geproduceerd worden bij dezelfde A-merk fabrikanten.

Enthousiast team vakmensen

Hampsink staat met haar enthousiaste team voor persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren garagisten en industrie producten, onderdelen, gereedschappen en materialen van A-merken en beschikken over kwalitatief goede alternatieve budgetlijn. Ons team kent de markt, is betrokken en helpt u altijd aan een goede oplossing of helder antwoord.

Leren en Innoveren

Hampsink verplicht zichzelf om een omgeving te creëren waarin medewerkers, leveranciers en klanten continue geprikkeld worden om gezamenlijk nieuwe ideeën te ontwikkelen en processen efficiënter in te richten. Samen ontwikkelen en professionaliseren. Het maximale halen uit innovatie-ambitie, het eigen leren en de organisatie. Dit moet leiden tot een langdurige relatie, gebaseerd op respect, groei, een learning community en resultaat.

Werkplaats

Naast de verkoop hebben wij een goed uitgeruste werkplaats waar wij gespecialiseerd zijn in het inbouwen van multimedia systemen black boxen volgsystemen radio`s achterruitrij camera`s enz enz

Spuitbussen

Bent u op zoek naar autolak? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring als professionele kleurmaker kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.
U kunt in onderstaande legenda of in het kleurenzoek systeem de kleur van Uw voertuig achterhalen. Staat Uw kleur er niet bij? Dan kunt U altijd een onderdeel van Uw auto, vrachtwagen, motorfiets, bromfiets, fiets etc. etc. naar ons opsturen of langs brengen zodat wij de kleur handmatig kunnen produceren. Wij beschikken over professioneel meet apparatuur.
Bent u naar iets specifieks op zoek of komt u ergens niet uit? Wij helpen u graag
Wij staan u graag telefonisch of via de mail onder werktijden te woord.
Back to top
Open chat